lunes, 10 de noviembre de 2008

El GOB a favor de la destrucció de Mallorca



Declaracions del GOB dient que cal destruir territori per apropar el tren a Alcúdia i a Cala Ratjada.
Seran més d'un milió de metres quadrats més encimentats! Anam bé, GOB, anam bé. Ara que s'ha acabat amb les autopistes començarem amb les vies de tren. El que hauríeu de fer és substituir autopistes per vies de tren, en tot cas, i no fomentar la destrucció de més territori.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

L'altre dia vaig sentir en Jimenez Losantos. I vaig tenir la sensació que darrera el disbarats s'hi orquestaba un sutil objectiu. La mateixa sensació tenc quan lleguesc el teu bloc. Quin objectiu tens(no el que mostres, el teu particular)?
Jo no et puc tornar a llegir sense sebre qui ets, i que tens a guanyar o perdre. Conec personalment les persones que estan encontre del tren per tenir un solaret a la zona, però tu??!!
No ets aigua clara, i remouries el que fos per treure-ne profit. El titular que has possat ve de la mala llet, i el sense sentit. A on eres que el GOB ha defensat Llevant intentant no tudar la idea d'un parc natural per la zona (o també tens finques dins el parc i consequentment ja et va anar bé).
I tot ho fas des d'un nom que no el mareixes, Mallorca Llevant.
Quina llàstima de persona!! Segur que amb un parell de cursos d'autoestima i humilitat aprendries el que es fer feina per la comunitat i no per el lucre propi.
Un apunt final: les imatges que emplees són propietat des CapVermell, esper que t'hagis dignat (que lo dudo) a demanar per publicar dites imatges al teu bloc. Crec que respon a l'egoisme i la mala llet que et fa seure cada dia davant a l'ordenador per manifestar calumnies com la del titular. Una dieta en laxants segur que et faria bon efecte.
No vull que canviis, segueix igual que m'encantes i em fas seguir creguent que val la pena viure per canviar mentalitats entorsillades com la teva.
Gràcies

Mallorca Llevant dijo...

Hola Rafel,
ens agrada que ens facis aquesta pregunta: el nostre objectiu és fer pensar a la gent. Ens sentim manipulats per aquella gent que ens ha fet creure que el tren és la millor solució al transport públic. Nosaltres també anàvem a les marxes del tren de llevant. Però hem obert els ulls i hem començat a pensar: per què un tren que costa aquesta millonada i només va a 4 nuclis de població? per què un tren que s'atura a 2 km de l'estació actual de tren de manacor? per què no invertir en un transport públic que arribi a tots els nuclis de població de llevant, i s'han de tudar tots els doblers públics en una via que només arriba a 4 punts? per què si el pla de transports ferrioviaris diu que la única raó d'obrir la via d'artà és no expropiar, expropien 3 vegades més de territori del que tenen? per què per dins els nuclis urbans no fa falta expropiar tants de metre i dins els rústics si?
La lectura que noltros feim de totes aquestes preguntes sense contestar és: especulació i malversació de doblers públics. Així de clar Rafel.

Per cert Rafel, i tu quan agafaràs el tren? quins dies i a quines hores? I per anar d'on a on?

Ah! Si els videos estan a youtube i ofereixen el codi per publicar-ho a qualsevol bloc, quin mal feim? que amaguin el codi i així no el podrem copiar. Si està a youtube entenem que és per facilitar la distribució de les imatges i això feim.

I a més, nosaltres posam la nostra interpretació d'aquests testimonis. Quin mal hi ha? Bé que podeu contestar aquí, els comentaris són ben oberts, sense moderar i de moment no hem vist la necessitat d'esborrar-ne cap ni un.

Ens podeu insultar i pensar el que volgueu de nosaltres. Nosaltres l'únic que volem és compartir els nostres pensaments i reflexions. I per descomptat, estam encantats que els debateu.

Anónimo dijo...

Molts ànims, que no mos fagin callar!

Anónimo dijo...

Hay rafel jo hi era per això ara estic també a Mallorca llevant! gràcies per deixar-te en evidència. I encara que els molesti cada dia som més.