domingo, 9 de noviembre de 2008

El tren no arribarà a Cala Ratjada



Tot i que el DG de mobilitat hagi repetit 4 vegades que el tren arribarà a Cala Ratjada, no ens creim que hi arribi. Passarà el mateix que ha passat a Alcúdia: problemes. Per on anirà el traçat? qui decideix el traçat? Qui decideix quina part del territori s'ha de destruir?

Podria ser que alguna lumbrera se li acudís que el tren de Cala Ratjada, per no haver de xapar més territori, fos monorail enlairat.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Et defineixes com Pro Cala RaTjada amb T. Montam una plataforma per reinvindicar aquest fet. M'encanta.
Anti-Tren i possible Anti-T. Total.
Mallorca Llevant, ets el meu ídol.

Mallorca Llevant dijo...

Hola Tomeu,
no acab d'entendre el teu missatge.
Per aclarir, el que nosaltres defensam és un transport públic eficient que arribi als més de 20 nuclis de població de la comarca de Llevant i que no destrueixi el territori. Però si s'aposta per destruir el territori, com a mínim que s'acabi la feina, amb tren o sense, i que posin un transport que arribi a tots els nuclis de població.

Volem reflexionar i que la gent pensi, i que no se cregui el que dieu si no acabau el discurs, si no acabau el projecte, perquè un projecte sense acabar-ho de planificar tot no és creible.

Al final el tren passarà, i en 10 anys s'aturarà. Això ho sabem tots, perquè no s'haurà pensat el problema de mobilitat sino que només s'ha pensat en construir infrastructura.

Anónimo dijo...

País dels reis del pensament únic, de la falta de sentit crític, del seguidisme, i el fanatisme, res que no hi ha res a fer però no callam collons, que estam per quedar-nos encara que os molesti.