miércoles, 5 de noviembre de 2008

Sense el projecte als ajuntaments


Desgraciadament la Conselleria de Mobilitat no cumpleix el que diu al BOIB. Dia 30 va sortir el llistat d'expropiats i dia 3 encara no hi havia la informació als respectitus ajuntaments.
Si el Govern ni tan sols es capaç de coordinar-se per enviar uns papers i donar servei als ciutadans, com pot pretendre coordinar unes obres? INDIGNACIÓ, IMPOTÈNCIA, INCOMPRENSIÓ: són les paraules.
FONT: El Mundo El Día de Baleares i Hemeroteca de la CAIB.

PD: L'hemeroteca de la CAIB trobam que és un bon servei públic per recuperar informació per temes concrets. Gràcies i Felicitats. Les coses que es fan bé també s'han de dir.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Se ve que el proyecto va en tren y aun no ha llegado, tiempo, sin prisas, que estamos en Mallorca no mos estresem, dejen que vayan haciendo que ellos saben lo que hacen, y para quien lo hacen...

Anónimo dijo...

COMARCA DEL LLEVANT
El Govern dice que la extensión del tren no tendrá grave impacto



T. O. MANACOR. La conselleria de Movilidad y Territorio del Govern reaccionó ayer después de que la Plataforma Mallorca-Llevant advirtiese que la extensión del tren desde Manacor hasta Artà "supone encimentar 457.638 metros cuadrados" y calificara de "chapuza" la propuesta ferroviaria. Según la Conselleria dirigida por Gabriel Vicens, estos metros son una previsión de máximos de expropiación, para evitar problemas y que las obras puedan ejecutarse. El Govern mantiene que el tren no causará grave impacto, destacando el silencio y la agilidad del reivindicado servicio.

"En Tomeu Obrador està en contra nostra!"

Anónimo dijo...

Ara es veu que alguns espavilats es creuen molt més el que diu el conseller a uns periodistes que el que diu el BOIB! Ja és massa, el BOIB diu clar el que es vol expropiar tot el resta és la xerrameca publicitaria per desviar l'atenció, sinó està clar que ho digui en el BOIB!
I com s'està comprovant en alguns comentaris, i va per tú Pep, vivim en una illa de mafiosos, o estàs amb mi o contra meu, Visca la llibertat d'informació! Ja n'hi ha prou de manipulació, de mentides, d'enganys, d'interessos particulars, de protagonistes aspirants a polítics fracassats, ja n'hi ha prou de clientalisme, de periodistes del règim del PP i del PSOE, ja n'hi ha prou de mafietes manipuladores. Volem un transport públic per tots! Valent, Eficaç, Flexible, Adaptat a les necessitats del territori i respectuós amb la nostra Terra! No callarem.
Llibertat d'informació! semblem que encara estam com fa 50 anys, vegonyós!
Gracis Tomeu per informar!

Mallorca Llevant dijo...

Escolta Pep.

En Tomeu Obrador fa de periodista, i com a tal la seva obligació és informar. Això no vol dir que estigui en contra de tu ni a favor nostro.

Pep, tu per què vols el tren? Hi aniràs? saps si l'horari que passarà t'anirà bé? O és que hi tens a guanyar amb que facin aquestes obres?

Hi ha molts de temes que ningú ha informat, i que són molt importants:
. Com s'enllaçarà l'estació de davant el syp eroski amb la de davant de mercadona a Manacor?
. Quant de temps tardarà el tren d'artà a Manacor? D'artà a Inca? D'artà a Binissalem?
. Cada quant de temps passarà el tren?
. Posaran autobusos llançadera a la costa, Cala Ratjada, Sa Font de Sa Cala, Sa Colònia de Sant Pere, Canyamel, Cala Millor, Cala Bona, Sa Costa des Pins, Sa Coma, S'Illot, Cala MOrlanda, Es port de Manacor, Cala Domingos,...?

Vos importa tan poc la mobilitat, Pep, que no sou conscients de la doblerada pública que tudau amb aquesta obra.

I el que fa més ràbia, és que nosaltres també ens ho havíem cregut, que el tren era fantàstic, però no és cert, perquè si penses un poc queden massa preguntes sense resposta.

EL TREN NO RESOL ELS PROBLEMES DE MOBILITAT DE LA COMARCA DE LLEVANT. VOLEM UN TRANSPORT PÚBLIC EFICIENT QUE ARRIBI PER TOTS ELS NUCLIS DE POBLACIÓ AMB UNA FREQÜÈNCIA ÒPTIMA.