domingo, 10 de agosto de 2008

El Bloc y UM bloquean los presupuestos del Govern de 2009 - Mallorca - Diario de Mallorca

El Bloc y UM bloquean los presupuestos del Govern de 2009 - Mallorca - Diario de Mallorca

98,4 milions d'euros per la conselleria de mobilitat: trens, metros, bus, personal, infraestructures,.... Això ve just per mantenir les infraestructures actuals i el personal, com en prentene construir de noves?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

S'ha d'aconseguir un transport públic que serveixi per tota l'illa, fer els estudi necessiaris, mirar totes les possibilitats i polititzar menys el problema i pensar més amb tots els que ens movem per l'illa i les nostres necessitats, esperam que amb voluntat, tolerància, respecte i ambició ho poguem aonseguir.
Felicitats per l'iniciativa de posar el tema sobre la taula, espero que algú us escolti, pel bé de tots i pogam trobar la millor solució.

Anónimo dijo...

El que em pregunt veient tot això com pot ser que organitzaciones ecologistes, i partits hagin apostat per fer un tren quan no hi ha cap estudi del impacte ambiental, ni com afectarà la connexió entre camins i finques, i encara més greu perquè s'aposta pel tren si no hi ha cap estudi comparatiu de les diferents possibilitats! Sembla que algú es va aixecar un dia i va decidir que el tren li semblava molt bonic i graciós i va arrestrar a la gent sense cap informe professional. I segur que mes d'un sortirà mira't el pla! i jo us contesto llegeix-lo!! En el pla diu que passa un tren, que el volen fer passar i que ho han decidit! però no es justifica! no hi ha cap comparatiu de perquè aquest trasnport és millor que un altre, no hi ha cap referència a l'impacte que tindrà sobre la comarca.
Total una xapussa molt ben venuda i que acabarà de destrossar la nostra comarca i a part ens arruinarà.