miércoles, 25 de marzo de 2009

Els ciutadans no volen el que proposen els polítics

Mentre els polítics de la Conselleria de Mobilitat i els batles d'alguns pobles se'n van de tour turístic per montar amb trens trams per la Península, els veïns del Portitxol i S'Arenal, i els veïns de l'avinguda de ferrocarril de Manacor monten en còlera per rebutjar els tranvies.

Els veïns de Manacor han montat un grup a Facebook que defensa el següent:

No queremos que el tren cruce todo el colesterol

Este grupo es para todos los que están en contra de que el tren cruce Manacor, desde la estación, hasta la plaza Madrid, por el centro del paseo ferrocarril.
Opciones: hacerlo subterraneo, sacarlo del pueblo y si nos queremos evitar las obras. Un bus de una estación a otra.

D'aquesta situació se'n deriven dues coses:
1. Un rebuig per part de la població afectada de les màquines i vies invasores del territori.
2. La manca de sensibilitat dels polítics alhora d'escoltar les opinions de la ciutadania afectada abans de fer grans exposicions públiques. I la manca d'eines per part de l'administració per escoltar (si és que ho fa) a la ciutadania ja que aquesta ha d'expressar les seves opinions a través de llocs com blogger, facebook o a través de l'aparició en mitjans de comunicació.

La societat és així d'hipòcreta. La gent demana intervencions allà on no viuen. La gent afectada per aquestes intervencions no és consultada. Es presenten projecte intervencionistes a l'engròs. La gent que els hi afecte rebutja els projectes perquè no ha estat implicada en cap moment en el procés de gestació d'aquests. La gent s'ha d'associar i fer-se sentir per defensar els seus interessos.

Vivim en una societat de l'espectacle, en una societat del show, on hem d'anar a arrabassar barreres perquè ens facin una foto i poguem sortir als diaris.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

1.-Doble via Palma Manacor (Millor TREN)
2.-Més frecuencia Palma-Manacor (Millor TREN)
3.-Més Velocitat menys temsp Palma Manacor (Millor TREN)
4.-Convertir l'estació de Manacor amb una estació internodal a tota la comarca de llevant
5.- Comunicar TOTS els nuclis urbans de llevant amb transport públic (NO TREN TRAM)Tranpost públic per TOTS, transport públic MËS EFICAÇ i MËS democràtic.
6.-Aprofitar al màxim les infraestructures de mobilitat de llevant, NO mes infraestructures a la comarca (NO TREN TRAM) Transport públic Més respectuós¨amb l'entorn, MES ECOLÔGIC.
8.- adaptar el transport públic al tipus de territori, a les densitats de població, per convertir-lo en un transport PÚBLIC de veritat.
gracis A llevant Volem UN BON TRANSPORT PÚBLIC PER AIXÒ NO! VOLEM EL TREN-TRAM!

Anónimo dijo...

Organitzem-nos contra les chapuzas d'aquest govern.

revol dijo...

ho volen algunes constructores per això el PP CALLA! I els d'esquerres enganats...