sábado, 7 de marzo de 2009

El bus guanya al transport per rails

La Conselleria de Mobilitat té dades que el transport per autobús guanya als dels rails, en les zones metropolitanes, perquè és més flexibles, pot tenir més aturades, i es para més a prop d'on viu la gent. Sabent això, per què a Llevant han de posar un tren tram només amb 5 parades? És absurd, sabent tota la gent que deixen sense un transport públic digne.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

el tren es un transport inventat i evolucionat per transportar masses, milers de persones per hora, si no és aixi es torna un transport car i ineficaç.

Anónimo dijo...

A mi i com la majoria de la gent de la comarca aqust tren no ens solucionarà el problema del transport, tindré d'agafar el cotxe per anar al tren i invertir 4 vegades mes de temps per arribar a Manacor i fer una super caminada! ës absurd i una llàstima que inverteixin els nostros doblers en un projecte inútil en comptes de intentar buscar solucions er tots, QUE TOTS PAGAREM AQUEST TREN i molt pocs el faran servir. Una penada que m'avergonyeix només pensar que és un partit com el PSM el que la promou, però és que des de l'esquerra no pensam!