jueves, 2 de abril de 2009

Rectificar és de savis

L'equip de Govern de Mobilitat encara seria a temps a rectificar, però és tan toçut que no vol reconèixer fer-ho. Nosaltres recordarem aquest equip polític, format pel conseller, el dg de mobilitat i la dg del Consorci de Transports de Mallorca i tota la gent que li dóna suport amb la decisió del tren de Llevant, com a gent poc sensible que només governa pel 0,5% de les persones que viuen a Llevant que van anar a les manifestacions reclamant un tren desfuncional.

Segur que aquest equip ha fet coses bones, però aquesta gran errada que estan cometent amb el tren de Manacor a Artà no ens ho deixa veure, perquè ens difon l'altra feina que puguin estar fent.

No comprenem perquè només governen per uns pocs (0,5% de la població que reclama aquest tren i que d'aquest 0,5% només l'emprarà un 1%), i per què enlloc d'apostar per un transport públic per tothom amb la construcció d'aquest tren depredador de territori estan anunciant la crònica del fracàs absolut del transport públic en aquesta comarca.

Seria impensable en qualsevol lloc del món apostar per un transport públic que tarda 100 minuts, ho sigui, el tren que volen fer, enlloc d'apostar per un transport públic que tarda 70 minuts (ho sigui un bon servei d'autobusos que et deixi del centre d'Artà al centre de Palma.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

jo tampoc vull aquest tren.

joana dijo...

jo no vull aquest tren inutil, alternativa al tren.

Anónimo dijo...

NO pot ser que el tren sigui la millor solució de transport per la comarca tenint em compte el cost i la quantitat de persones que no el podrant fer servir i es quedaran sense capmés alternativa que el cotxe, ma pareix...

Anónimo dijo...

estos solo les interesa los votos. Si la gente se une para decir no a este tren lo podemos conseguir.

antònia dijo...

tren tram NO!!

Anónimo dijo...

Hem de fe una plataforma pe reinvindicar un transport públic realment per tota la comarca, no aquest tren electoralista que no mos soluciona els problems de mobilitat de la comarca, ànims i endavant!