viernes, 10 de abril de 2009

Algú del govern posarà seny per aturar aquest tren de jugueta?

El Conseller Vicenç està enfadat perquè UM no dóna suport al pas del tren per Manacor. Diu que no ho compren i que estam a punt de perdre 400 milions en inversions ferroviaries. L'error està aquí, en les inversions ferroviàries. Si el conseller Vicenç apostàs per un transport públic de veritat, estudiat en rigor i transparència i no per un tren que ocupa un antic traçat que només passa pels 5 nuclis de població dels més de 20 que té Llevant, ara no s'hauria de lamentar.

No hi ha cap partit polític que tengui la valentia d'apostar per un veritable transport públic per tothom i no per un tren de jugueta?

En vistes que els polítics no donen la cara la població s'ha de moure i reivindicar allò que els polítics els hi neguen: Una veritable xarxa de transports públic que fomenti la mobilitat al Llevant de Mallorca.

2 comentarios:

emprenyat Sant llorenç dijo...

ES verallen i hi perdem tots!, cadascú vol la seva cinta per inaugurar però ningú s'ha preguntat quin servei farà ni si és necessari. VERGONYA tindriem de tenir tots dels nostros polítics i els seus inventos. No han destruit prou ja Mallorca? NO han guanayt ja prous doblers a costa dels ostors impostos? un país de polítics preparant la seva jubilació a costa de tots i de les nostres ilusions, no saben que no el volem auqest trenet inútil? i en Mascaró ja treballant a l'estació... amb quin concurs?

Rosita dijo...

A mi este tren no me sirve de nada, en s'illot nos quedamos sin transporte público por culpa de un tren carísimo. Gracias por el servicio público que da este gobierno que se dice de izquierdas, pues vamos bien, uno son ladrones y los otros ineptos.