jueves, 12 de febrero de 2009

Ni trens ni autopistes

A Mallorcadiario diuen que els del PSM han perdut el nord per voler fer trens que no responen a la demanda i fora de context donat el territori dispers i poc dens que tenim (estam d'acord) i que els del PSOE són perfectes per dotar Mallorca de superautopistes (no estam d'acord).

No ens cansarem de repetir-ho i recordar-ho: cal agafar el toro per les banyes. Analitzar bé el problema (la manca de transport públic) i trobar la millor solució (sabent on necessita anar la gent i a quines hores). El PSM no soluciona el problema i el PSOE tampoc. Alguna altra alternativa política o ens hem de quedar entre l'espasa i la pared?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Per què ningú ensenya els estudis que té la conselleria de mobilitat sobre la gent que utilitza el tren?
Quanta gent amb cotxe utilitza el tren en les línees actuals tenint cotxe?
Quins interessos hi ha per amagar informació que demostra clarament que el tren no és la solució per un bon transport públic per Llevant?
Per què no és fa cas als experts i només a unes enquestes producte de enganyar amb falsos arguments a la gent?
Per quê no es fa estudis comparatius de les solucions que s'estan fent servir en entorns similar a Europa?
L'únic argument és un documental-publicitari sense rigor i demagògic del "pseudoperiodista" M. Piris?
Ha desaperagut el sentit comú en aquest govern com que no tenim la comarca prou destrossada ara tren per immigrants i autovia pels altres?
Transport públic del segle XXI, n del segle passat?
Com és que greenpeace defensa el transport col.lectiu elèctric aprofitant el màxim les infraestructures existents i disminuint el transport privat i el Gob aposta per fer més infraestructures dividir el territori encara més amb un trasnport que en un territori dispers s'ha comprovat ineficaç, insostenible i costosisim, a quin segle vivim a Mallorca?
Eficacia Poítica per solucionar els problemes dels ciutadans amb les millors solucions adaptades a la tecnologia d'avui o manipulacions publicitaries i electorialistes amb eines del segle passat amb demostrada ineficacia a tot el món en entorns com llevant?