domingo, 26 de octubre de 2008

Prioritats polítiques no coincideixen amb prioritats social

Acabam de llegir al diari de balears que la conselleria de mobilitat farà un estudi per dur el metro a l'hospital Son Espases i al Parc Bit. Ens sembla una excel.lent iniciativa si aquest estudi el fant tenint en compte tot Mallorca, ja que tots els ciutadans de tot Mallorca són usuaris d'aquestes instal.lacions.

Però la Conselleria de Mobilitat està emperrada en continuar que sigui prioritari el tren a Alcúdia i a Artà - Cala Ratjada, sense haver fet aquest estudi de mobilitat per tota la illa de Mallorca. I a més, tampoc s'ha dignat, a estudiar plantejar quin seria el transport més adient en cada trajecte, un cop fet l'estudi de mobilitat, comparant grau de flexibilitat, capacitat de càrrega, consum, costs, inversions,...

Estam farts de mediocritats. Exigim que les coses es comencin a fer bé.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

POr una noticia en el diario he conocido esta plataforma. Ya era hora que desde posturas de protección del medioambiente se diga que es una aberración lo que quieren hacer con el tren. Felicidades, como puedo ayudar?

Anónimo dijo...

Cada dia som mes!

Anónimo dijo...

No entenc quina és l'obsessió d'aquest govern per aquesta via quan tothom els hi ha dit que és un malbaratament dels nostres doblers, i el pitjor no solucionarem el tema que tots volem un bon transport públic per Llevant, estic farta d'anar a tot arreu amb cotxe, vull anar amb transport públic.

Anónimo dijo...

No entenc aquests ecologistes. Us oposeu a un mitja de transport de molt impacte, i en canvi voleu autobusos.

Algú m'ho explica?

Anónimo dijo...

Aniria amb tren però no arriba on vull anar, 99% de vegades a llevant, milions de doblers malgastats, VOLEM TRANSPORT PÚBLIC DE VERITAT PER LLEVANT.
El tren és una fantàstica solució en entorns densos i en recorreguts entre dos punts concrets amb distàncies de més de 40 min en cotxe, per això a llevant el tren no només no és la solució sinó és una abarreció, i es tècnics ho estam dient des de fa molts anys, i el plà director diu que el de llevant és la línea més deficitaria i més ineficient, però porten molts anys que per interessos polítics s'està venent el tren com la solució amb un discurs elemental, i demagògic, sense cap rigor i sense ensenyar cap comparatiu amb les solucions que s'estan fent a tota Europa.
Portem mesos explicant-ho al blog trobaràs totes les explicacions i no pararem de repetir-ho.
Volem un trasnport públic de qualitat
NO al tren, No a mes carreteres!
Optimitzem les infraestructures que tenim actualment!
cordialment