sábado, 18 de octubre de 2008

IB3 i Televisió de Mallorca Televisió patètica, sesgada, manipuladora

Acab d'escoltar la notícia de la reabertura del tren.
Me n'he assabentat pels mitjans de comunicació.
Indignant la feina dels periodistes. Només mostren opinions favorables. No s'han preocupat de mostra ni una opinió desfavorable o contrària al tren. Això és contrastar la informació?

Patètic el comentari d'una dona de Capdepera que ha dit que el seu fill anava a l'institut de Manacor. No sap que de l'estació de Manacor a l'institut hi ha mínim 25 minuts caminant. El seu fill tardarà dues hores al dia per anar i tornar entre tren i caminada.

Esfereidora també el + de l'arribada de doblers del Diario de Mallorca. És que ningú no es planteja que hi ha altres solucions manco impactants i més eficients per solucionar el transport públic d'aquesta illa? Ningú pensa? Tots són ovelletes?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ës una vergonya! Com arriben a enganyar a la gent, a manipular-la, com alguns polítics callen sabent que el que estan fent és una barbaritat pel futur de l'illa, com estan hipotecant una solució eficaç del trasnport públic de les illes a canvi dels vots de quatre persones que porten anys enganyant, i es diuen d'esquerres! ânims i no callam davant d'aquesta barbaritat! Salvam Mallorca prous enganys!

Anónimo dijo...

Tots mirant el cul de l'ovella del davant, el que passa és que en aquet país ningú llegeix, ningú s'informa, només s'escolta al que puja sobre una cadira i el que organitza un arròs popular.