miércoles, 22 de octubre de 2008

Desgraciats

Com més ens ignorin i més desgraciats ens facin sentir més enfora farem arribar la nostra veu, i en sabrem.
Podeu consultar les estadístiques d'ençà que han presentat el projecte de la reobertura de la línia Manacor a Artà a l'auditòrium de Cala Millor i no ens van convidar a assistir-hi. Estam molt ressentits i ens ha sabut molt de greu que convidassin als membres de la Plataforma de Llevant i no als nostres representants (aquest bloc és anònim però els nostres respresentants tenen nom i llinatges i estan identificats).
Nosaltres només reclamam diàleg i no ens faciliten l'accés a la informació del projecte (telefona aquí, telefona allà, torna a telefonar, ja te telefonaré i no telefonen), tot i que fa mesos que la reclamam de la mateixa manera que ja la tenen des de fa temps certs col.lectius i empreses i hi intervenen. Volem que escoltin els nostre motius, dialogar sobre el perquè d'un tren sense plantejar-se altres mitjans de transport públics que puguin arribar a més nuclis de població.
Ens neguen el diàleg. Ido continuarem escampant als 4 vents la miopia dels competents (o incompetents) en mobilitat en aquesta illa. Allà algú ens escolta. Durant la setmana aniran baixant els números però el cap de setmana tornarem a la difusió perquè tothom s'assabenti del conflicte territorial que s'està creant.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Me gustaría poder colaborar, poder ayudar, creo que los argumentos son más que evidentes y no entiendo como a estas alturas aún algunos intereses nos hacen luchar por esas evidencias.

Mallorca Llevant dijo...

Hem de dir que avui ens han telefonat després de perseguir-los dilluns i dimarts.
Ens han donat informació que no teníem però no podrem veure el projecte fins que no ho publiquin al BOIB. Cosa que no ens contenta, perquè si ho haguéssim sabut haguéssim anat a veure-lo ca Cala Millor dissabte passat.

Mallorca Llevant dijo...

Pedro, puedes hacer varias cosas.
Enviar quejas a la Consejería de Mobilidad http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?idsite=152&cont=3534&campa=yes&lang=ca

Avisaremos cuando esté publicado el proyecto en el Boib, vamos a preparar documentos de alegaciones para que los podáis imprimir y enviar a la Consejería de Mobilidad o al SFM.

Si quieres que te informemos personalmente escribenos a mallorcallevant@gmail.com

Anónimo dijo...

Em fa una penada tot el que està passant, al final és per enviar tot a la merda i buscar un altre lloc per viure, això és el que ens mereixem?

Mallorca Llevant dijo...

Joana Maria, noltros estam lluitant perquè la societat d'aquesta illa miri amb ulls crítics totes les decisions i actuacions polítiques.

Ja estam farts de manipulacions. La paraula ecologisme i sostenibilitat s'ha trasvierjat.

O és que també t'agrada veure camps agrícoles, extensions d'hectàrees, negres, plenes de plaques solars. Les plaques solars estan molt bé, però damunt els edificis, no en sòl rústic.