sábado, 26 de julio de 2008

Gàcies a la plataforma de defensa de defensa del tren

La plaltaforma de defensa del tren ha fet un treball lloable fins ara: reclamar un transport públic, de qualitat, de primera i sostenible.

Aquesta plataforma ha estat capaç de mobilitzar un munt de gent, des de fa anys, reclamant un tren.

Lloam també la seva capacitat de mobilització.

Nosaltres des d'una posició d'esquerres i d'ecologistes puristes també volem defensar un transport públic de qualitat, de primera, eficient, flexible i sostenible, i és per això que creim que el tren no és la solució. No és la solució per dos motius:

  • Sentint-nos d'esquerra pensam que un transport públic de qualitat, eficient i sostenible ha d'arribar a com a més gent millor. El tren només arriba a 5 nuclis de població, no al més de 20 que hi ha a la comarca de Llevant.
  • Sentint-nos ecologistes, encara que no en seguem militants però si practicants, pensam que la infraestructura de base ferrioviària crea un fort impacte ambiental sobre el territori que travessa i xapa en dos.
Volem sumar-nos a les reivindicacions, per un transport públic de qualitat, sostenible i eficient, de la plataforma de defensa del tren, però, també sentint-nos d'esquerres, volem entablar un diàleg per debatre quin és el millor transport públic perquè sigui de qualitat, sostenible i socialment just. Perquè nosaltres pensam que el tren no és la solució.

Instrucciones para participar en la campaña para reivindicar un transporte público eficiente e inteligente

No hay comentarios: