viernes, 2 de enero de 2009

No entenem aquestes declaracions d'Antoni Verger, director general de mobilitat

Dia 13 de desembre MallorcaDiario explicava que segons paraules del director de mobilitat Antoni Verger, el metro no era socialment rendible, i mai es podria recuperear la seva inversió, perquè li falten 18 milions de passatgers. No sabem si això ho deia per justificar el servei de bicicletes al campus o al parcbit.

Les bicicletes ens pareixen perfectes, i els busos llançadera també.

El que no entenem és per què el senyor Verger està tan preocupat per un metro socialment insostenible, i al mateix temps, està provocant exactament el mateix problema a la comarca de Llevant amb el tren Manacor a Artà. Tampoc no sabem, si igual que al campus i al ParcBit, que hi deu haver des de l'extrem més enfora fins a la parada de metro, uns 2 km, també pretén que d'Artà a Cala Ratjada, de Son Servera a Cala Millor, de Son Carrió a n'Es Port i a S'Illot, també hi aniguem en bicicleta, com a millor transport públic complement del tren. Ja que recordam, que el tren que ens imposa, només arriba a 4 nuclis de població (dels 20 de Llevant) i a menys del 30% de la població que hi viu.

Senyor verger, si us plau, per favor, feis un pla de mobilitat en transport públic, útil, que ens permeti prescindir del cotxe, i no tudeu més doblers. No sigueu un clon del PP, perquè així com actuau és el que estau fent.

Els comentaris al meneame i les comparacions d'absurditats polítiques d'altres indrets de l'Estat Espanyol no tenen desperdici.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Mentre siguem un poble amb tan poca capacitat de crítica, sense capaciatat de no deixar-nos enganar, mai podrem ser un poble amb capacitat per decidir.
Quan els polítics es deixen posen per davant els seus interesos polítics que l'interès general llavors hem de començar a dubtar d'ells i de la nostra democràcia.
Volem transport públic per tots! Prou destrucció del territori, prous infraestructures absurdes i capritxos per desinformats.
gracis per la feina mallorca llevant i el temps els passarà la factura llàstima que el mal estarà fet i continuarem sense un trasnport públic de qualitat. Però qui calla n'és també el responsable.