martes, 9 de diciembre de 2008

Vocació de fracàs

Com que el PP de Manacor i les dificultats tècniques i econòmiques dificulten el soterrament del tren, la solució és no enllaçar el tren de Llevant amb el tren de Palma. Posen un tren tram i no pot anar per superfície a Manacor? No som capaços d'imaginar-nos una absurditat més gran. Aquest diari es fa ressò del problema però no tracta la informació amb la suficient profunditat. Nosaltres encara ens feim les següents preguntes:

  • Cada quant de temps passarà el tren per Llevant? Quina frequència tendrà exactament?
  • Quins horaris tendrà de dia i quins tendrà de nit?
  • Qui agafarà el tren en els horaris que passi?
  • Quant de temps exactament es tardarà d'Artà a Manacor? Quant de temps per fer el transpord a l'altre estació? O és que no hi haurà transbord a l'altre estació, i com be diu un que comenta la notícia s'haurà de fer a peu o en bicicleta?
  • Què costarà el bitllet de tren d'Artà a Manacor?
  • S'haurà de comprar un altre bitllet de Manacor a Inca, a Sineu, o a Palma?
  • Què passa si perds el tren cap a Palma per culpa del transbord?
  • Quant de temps t'hauràs d'esperar esperant el proper temps.
Preguntes sense resposte que ni la Plataforma de Defensa del tren ni els periodistes acreditats fan als polítics. Algú ens pot respondre?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

La gent ja està convençuda un parell de paelles, i un munt de periodisme-publicitari ja són suficients per adormir la gent i que es quedi a casa veient salsa rosa... així anam.
Després tots a protestar i dir la merda de polítics que tenim, si fins hi tot els de la plataforma del tren o ex plataforma del tren (quan fa que no es reuneixen? quin d'ells s'ha mirat el projecte? on està aquell periodista cara bonica explicant el projecte! a veure si s'atreveix!) res una pena però No callau us ho deman.

Anónimo dijo...

Que bonito, que bonito iremos en tren a ver el paisaje y podremos ver los indigenas mientras cuidan el campo y las ovejitas, que bonito, que bonito, seguro que a los alemanes les gusta un montón y vienen a pasearse y nosotros los podemos saludar, UEP! y que se contruyan casitas al lado de las estaciones así ganaremos dinerito, y UEP! que bonito y que tontos que somos.

Anónimo dijo...

Titular en el País de hoy en el País titular "Zapatero confía en que las previsiones sobre una recesión global sean erróneas" lo podéis trasladar a este curioso tren de Levante supongo que Zapatero también confía que alguien lo utilize porque sin estudios previos esto es una lotería. No podemos tener un gobierno de izquierdas que piense en la gente y deje de dar palos de ciego.