domingo, 14 de diciembre de 2008

Tram tren per la superfície de l'avinguda del Ferrocarril a Manacor


La publicació sensacionalista "De Franc" mostra allò que la gent es nega a veure: com hauria de ser el trem tran dins Manacor seguint tota la lògica del projecte (pàgina 3).

Aquest troç no està contemplat dins l'actual projecte, les al.legacions del qual acaben dia 18 de desembre.

Aquest és el motiu pel qual fan un tren que no enllaça amb l'actual estació de Manacor. Perquè fer passar un tren pel passeig preferit dels Manacorins és una aberració a la tranquil.litat d'aquesta capital de comarca. I el tren robaria al poble l'únic passeig on la gent va a caminar. De fet, el Passeig del Ferrocarril és popularment conegut com el "camí del colesterol".

Què és millor, que el tren robi als manacorins l'únic passeig que tenen per poder caminar tranquil.lament a peu, a un poble-ciutat que lidera el nombre de cotxes per habitant d'Europa? Aturar el tren a més de 1,5 Km de l'actual estació? O fer voltar el tren per foravila, expropiant així una altra vegada, després de la ronda de circumvalació, als pocs pagesos que queden a la zona?

El debat està servit, i tot per la cobardia de no voler plantejar un transport públic eficient i respectuós amb la zona on vivim. Aquesta serà la segona batalla d'aquest tren irresponsable condemnat al fracàs. La tercera batalla, si arriba, serà el trajecte d'Artà a Cala Ratjada, que tampoc està contemplat en el projecte que s'ha presentat.

2 comentarios:

jose dijo...

Todo es una chapuza, cuado nuestro políticos pensaran sobre nuestras necesidades y no sus compromisos, como quieres que haga 12 min de coche para ir a buscar un tren que pasara cada dos horas para acer un trayecto de 20 min para llegar a las afueras de Manacor 15 min andando hasta el centro y después volver, cunado en 20 lo hago todo en coche, es que no piensan o sólo piensan para unos poquitos, esto es un gobierno de izquierdas, se gastaran todo el dinero para que tengan un tren unos pocos y los otros que se jodan, que estamos en crisis, manda cojones! y quiero poder ir a Manacor en transporte público, donde está la igualdad y la justicia social y que no me vengan en que dentro de 20 años llegará no sé que, este país es una mierda y esta izquierda vendida, y la gente muerma que se deja engañar y sólo sabe callar que que le den, somos unos tarugos de mucho cuidado y los políticos contentos, vaya mierda.

Anónimo dijo...

El tren dels despropòsits!
És el ten de la manipulació informativa!
És el tren dels informes amanyats!És el tren dels disverats.
I com sempre nosaltres sense transport públic.
Ja n'hi ha prou de que ms prenguin el pèl!